Wednesday, November 20, 2013

Macam dah basi je.. macam berkulat pon ada.. !!

ALHAMDULILLAH

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh....

ya allah ya rabbi.. syukur ke hadrat illahi dapat lg intai2, bukak2, benda2 lama berzaman dah ni.. mashaAllah skrg dah tahn 2013.. last entry tahun 2010 lg.. cepat nyaa masa berlalu dan xsangka2 ingt lg kat blogspot ni......

kembali lagi utk skrg ni sbnarnya nak check apa yg something got inside the "alam maya" yg mgkin ada gmbar zaman purba.. just want to check it all about me..  sbb ALHAMDULILLAH  skrg sy sudah berhijab.. dr dulunya yg tidak skrg sudah.. syukur2 sgt2 ya Allah..

dah sempat on blog ni dah kena verifying code dah sbb trlalu lama kan.. basi sgt2 dah.. hehehe.. xpe lah.. n them bila dah bukak ni edit2 profile sume.. dah gatal nak menaip pulak dah.. tengok la nii hahh.. tp dlm hati ckp "ika, jgn nk panjang2 sgt story u ni.. nak tdo plak esok keje n nk mnidurkan anak lagi.. mnyebok kt sbelah ni hah..' (aikk dah ada anak dah pon).. last entry dlu mana ada nk ckp pasal anak ke sebut ke.. sbb dah lama kan hah mcm ni la dah cerita nya.... hihi


ok alls n readers n blogers.. done for now.. keja lain nk kena setel lu.. nt INSYAALLAH dtg lg bila otak free n masa yg cun lagi berharga... ok assalamualaikum